Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/koderiet.se/familjeklubbar.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Resor

Funderar du på Safariresa?

Du åker på safari för att titta på de afrikanska djuren och kanske har du tagit hela familjen med dig. Ni vill ha en minnesvärd upplevelse med möjlighet att ta bilder, ni kan visa upp för dem som inte var med. Eller titta på tillsammans, när ni väl är hemma igen. En av de viktigaste faktorerna för en lyckad safari är den guide som följer med er i safaribilen. Det är vederbörandes erfarenhet som avgör hur många djur ni kommer att se. De som varit på safari förr kan nicka igenkännande till detta. Det är sällan man ser något innan guiden har pekat ut det för en.

Det kan vara svårt att avgöra hemifrån, vilken resebyrå man ska välja för sitt äventyr. Alla har de fantastiska bilder att visa fram på hemsidan och i katalogerna. Hur ska man då veta om man väljer rätt?

En bra indikator är priset

Det kan kännas frestande att välja en budgetresa och få mera över till fickpengar. Ett gott råd är att låta bli. Att arrangera en safari kostar pengar. Det är inträdesavgifter i alla parker, safaribilarna ska underhållas och guiderna ska ha lön. Inträdesavgiften kan man inte skruva på, det är nationalparkerna som sätter dessa. Att spara på underhåll på bilarna är för riskabelt. Återstår lönerna. En billig safariresa kan mao. vara kostsamt på andra sätt. Inte bara för att de bästa guiderna oftast finns hos de arrangörer som kan betala en anständig lön. Det blir lite malörtskänsla när man inser att ens eget äventyr är på bekostnad av guiderna.

Låt inte en begränsad ekonomi vara orsak till att äventyret förstörs. Om inte ni vill vänta och spara ett år till, kan ett lån vara lösningen. Ta hjälp av en låneportal och hitta bästa lösningen för er .Läs mer här Se till att safarin blir ett minne för livet.

You may also like