Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/koderiet.se/familjeklubbar.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Resor

Gör en drömresa till en London

Har du någon gång drömt om att resa till London? Det är en fantastisk stad där det finns massor att upptäcka. Så om du någon gång har funderat på att resa dit tycker vi verkligen att du ska göra slag i saken. Oavsett om du är intresserad av teater, historia eller arkitektur så finns det så mycket att uppleva att staden är värd ett besök. Även om det kan vara dyrt att bo där är det ofta desto billigare att resa dit. Du kan många gånger resa för några få hundralappar med ett lågprisbolag. Tycker du att det blir för dyrt finns alltid möjligheten att  låna till reskassan.

Historiska platser

I London rekommenderar vi att du besöker Big Ben och London Bridge. Detta är historiska platser som verkligen är sevärda. Dessa byggnader är turisternas favoriter och “måsten” om du väl besöker London.

Mat och fotboll

Passa gärna på att besöka någon av Londons finare restauranger. Där kan du äta riktigt god mat, med engelsk finess. Många av de turister som besöker London tar också tillfället i akt och ser en fotbollsmatch i Premier Leauge. Premier Leauge är en av världens absolut främsta fotbollsligor och bättre fotboll än den som spelas i London är svår att hitta. Kom ihåg att boka biljetterna i god tid för att få bra platser och ett bra pris.

Långa promenader

När du besöker London kommer du förmodligen att gå långa sträckor varje dag. Det finns så mycket att se så det är värt att ta med sig sina bästa promenadskor, för att inte bli för trött i fötterna. Risken är annars att du till slut blir så trött i fötterna att du får ont och inte orkar gå mer. Det vill man inte vara med om!

You may also like