Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/koderiet.se/familjeklubbar.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Uncategorized

Varför är det smart att använda ett sms lån utan UC?

Är det så att du och din familj har planer på att göra något särskilt? Kanske det är dags att flytta från lägenhet till hus? För att kunna finansiera köpet av huset, så krävs det ett lån. Det som man då brukar göra, det är att ansöka om ett så kallat bolån. Dock är det så att detta lån, det är bara 85 % av värdet på huset. Det innebär att ni måste få fram 15 % på egen hand. Där kan ett sms lån utan UC vara ett alternativ.

För att kunna få ett bra bolån, så gäller det att du har en bra UC sedan innan. UC är en förkortning av Upplysningscentralen och det är ett kreditupplysningsföretag. Din kreditvärdighet baseras på en mängd olika faktorer. Något som påverkar negativt, det är att ha allt för många förfrågningar. En förfrågan blir det varje gång du ansöker om ett lån med UC.

Håll din UC fri från förfrågningar

Om du ska ansöka om ett stort lån, så sker det alltid en kreditupplysning och det oftast via UC. När det gäller mindre lån, så är det mer vanligt att denna kreditupplysning sker via Bisnode eller Creditsafe. Så vill du ha ett bra UC, inför ett kommande bolån, så bör du låta bli att ta små lån där det görs en förfrågan via UC. Det passar då bättre med ett sms lån utan UC. För det lånet syns inte hos dem.

Vad kan man använda ett sms lån utan UC till?

Ett sms lån utan UC, det är en form av blancolån. Alltså ett lån utan säkerhet. Det är ett lån som du kan använda till egentligen precis vad du vill! Men sedan kan det ju vara bra att inte använda det till vad som helst. Oftast är sms lån ett av de dyrare lånen. Det finns bättre alternativ, inom blancolån att använda dig av. Bland annat finns det privatlån. Dessa har oftast en bättre ränta samt en längre löptid än vad ett sms lån har. Så det kan vara ett bra alternativ att välja det. Ett sms lån utan UC kan däremot vara bra om du snabbt måste ha pengar till någon oväntad kostnad. Kanske du måste akut till tandläkaren eller snabbt måste laga bilen. Ja då kan ett sms lån utan UC vara en bra nödlösning.

Satsa på en bra buffert

Om det är så att ni ska satsa på att köpa hus, så går det ju bra att låna till det. Men sedan, se till att få in ett bra sparande. Det så att du lägger undan en viss summa varje månad. Dessa pengar kan du då ha om det sker något med huset som måste lagas. Det för att undvika i framtiden att ta ett nytt sms lån utan UC. Satsa även på att ha flera sparanden, då det i en familj ofta finns många saker att lägga pengar på. Så utöver ett buffertsparande, lägg upp ett målsparande samt ett sparande för varje barn ni har hemma.