Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/koderiet.se/familjeklubbar.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Utrustning

Ett tips i ditt vardagliga liv

Hemmet är en plats där vi, (möjligen med undantag för arbetsplatsen), spenderar den mesta tiden av våra liv. Vi lever där, sover där, träffar familjen där, äter där, ser på TV där osv. Se därför till att ditt hem är en plats där du trivs och är glad. I denna artikel berättar vi om två tip: hur du köper rätt ugn samt tips för dig med problem med hudsjukdomar.

Köp rätt ugn

 

Som du kanske misstänker är marknaden för ugnar och enorm. Här berättar vi kort vilka typer av ugnar som finns och olika tillgängliga funktioner för att hjälpa dig välja rätt i denna djungel. Det finns i huvudsak tre olika typer av ugnar på marknaden, som i sin tur kan ha olika inbyggda funktioner. Den traditionella ugnen är kanske den mest kända, med två värmekällor – ovanifrån och underifrån. Den andra är varmluftsugnen som skickar ut varm luft över maten samt ångugnen som värmer maten med ånga. De två sistnämnda kan ofta finnas i en kombination med varandra.

Ett tips för att hålla din familj frisk!

 

Ett annat tips i ditt vardagliga liv som många brottas med är att hålla familjen frisk och kry. Ett vanligt problem i det svenska hemmet är problem i form av hudsjukdomar. Huden – kroppens största organ vars viktigaste funktion är att skydda resten av kroppen mot förlust av vätska samt skydda den mot yttre faktorer som ständigt påverkar oss i form av kyla, värme, fukt, bakterier etc. För att kunna ge ett optimalt skydd är det viktigt att huden är frisk och kry.

 

Pharmadoc – rådgivning om hudsjukdomar

 

Pharmadoc är en svensk webbplats vars uppdrag är att förmedla kunskap om olika hudsjukdomar – detta på ett sätt som är enkelt och begripligt. Genom att ta del av informationen på pharmadoc har du möjlighet att leva ett lite friskare och gladare liv..

I nuläget hjälper de 6000 svenskar i månaden med olika problem kopplat till hudsjukdomar.

 

 

 

You may also like