Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/koderiet.se/familjeklubbar.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Utrustning

Tips för att starta ett familjeföretag

Det kan vara riktigt berikande och trevligt att starta upp ett företag med sin familj oavsett om det är tal kring en butik där varor säljs eller ett café där man bjuder på god mat. Diverse hjälpmedel kan dock sitta på sin plats för att ge en den där knuffen på vägen som man behöver. För att både marknadsföra sin nya verksamhet, göra kunder medvetna om ens erbjudanden och för att leda dem rätt är det viktigt att inhandla några högkvalitativa skyltar innan det väl är dags att slå upp portarna.

Broschyrställ inne i butiken

Det bästa sättet att få kunder att återkomma när de väl har besökt ens butik är att förse dem med broschyrer. Dessa kan placeras i broschyrställ som antingen är små nog att stå på disken i kassan eller stora nog att stå på golvet. Broschyrerna i dessa broschyrställ kan exempelvis bestå av kampanjer, erbjudanden och annat smått och gott.

Gatupratare utanför butiken

När man vill locka in nya kunder till sin butik är det en gatupratare som vanligtvis kommer att hjälpa en på traven. Dessa står utanför ens butik på gatan, och man för enkelt ner en affisch i den som sedan kommer att synas från båda hållen. På så vis vet de förbipasserande vad man har att bjuda på, och detta kan då locka dem till att komma in i butiken.

Dörrskyltar för att hitta rätt

Sist men inte minst är det av yttersta vikt att man pryder sin butik med olika dörrskyltar. Om man exempelvis har badrum i sin butik är det läge att sätta upp toalettskyltar, och om man har en specifik reception eller utgång kan man även här skylta så att kunderna ska hitta rätt. Ens familjeföretag kommer inom kort att frodas på bästa sätt tack vare de nya skyltarna.

You may also like