Warning: Use of undefined constant color - assumed 'color' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/koderiet.se/familjeklubbar.se/wp-content/themes/peflican/inc/theme-function/theme-function.php on line 148
Utrustning

Underlätta vardagen med en skrivare hemma

Att ha en skrivare hemma kan underlätta din vardag på många sätt. Att skriva ut skolarbeten eller olika typer av dokument som du kan behöva för jobbet hemma kan hjälpa dig att spara tid och underlätta barnens skolarbete. Det finns många olika typer av skrivare och med de populäraste modellerna kan man även skanna, kopiera eller till och med skicka fax.

Vilken typ av skrivare ska jag välja?

Många väljer att använda sig av en traditionell bläckstråleskrivare hemma. Denna typ av skrivare fungerar med bläckpatroner i svartvitt eller färg. Detta är vanligtvis den billigaste modellen, som är enkel att använda och passar bra för dig som inte använder skrivaren så ofta. Om du vill ha en mer avancerad skrivare, om du använder den dagligen för ditt arbete, eller helt enkelt vill skriva ut bilder av bra kvalitet, är en laserskrivare ett bra val. Laserskrivaren fungerar med tonerkassetter med färg. Denna typ av skrivare är ofta snabbare och effektivare än bläckskrivaren, men vanligtvis lite dyrare och större i storleken. Om du även vill kunna skanna, kopiera eller skicka fax kan du välja en multifunktionsskrivare som passar dig budget och dina behov. Det blir allt populärare att investera i högkvalitativa skrivare med skarpa bilder, så att du kan skriva ut fotografier och skapa ett familjealbum eller hemmagjorda kort med dina egna utskrifter.

Bläckpatroner och tonerkassetter

Oavsett vilken typ av skrivare du väljer, så behöver färgen fyllas på regelbundet. Bläckpatroner behöver vanligtvis fyllas på oftare än toners. Eftersom originalpatroner för de flesta kända skrivarmärken är dyra väljer många att beställa kompatibla patroner online för ett billigare pris. På Inkpro.se kan du hitta bläckpatroner för skrivare från alla de vanligaste tillverkarna, som Canon, HP och Brother. De erbjuder både originalpatroner samt kompatibla bläckpatroner och tonerkassetter. Välj bara din skrivarmodell och klicka hem passande patroner eller toners på några minuter!

You may also like